Webáruház: www.layerwebshop.unas.hu  E-mail: layer@layer.hu  Telefon: +36 66/371-008

LOGISZTIKA

Logisztikai raktárbázisunk centruma telephelyünkön, Szeghalmon, a Sárréti Ipari Parkban található, a 47-es főközlekedési-, és nemzetközi transzportút mellett, 60 km-re az ártándi - borsi határátkelőtől! Megközelítése kimagaslóan kedvező nem csak köz-, hanem vasútról is elérhető, mert saját iparvágánnyal rendelkezik. Több tízezer m2 fedett raktárcsarnokkal és ömlesztett, vagy beltéri, raktározást nem igénylő anyagok tárolására alkalmas zárt területtel rendelkezünk.

 

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Szolgáltatási, generál-kivitelezői kereskedelmi üzletágainkhoz kapcsolódóan indokolttá vált egy önálló szállítmányozási üzletág elindítása. Belső munkáink mellett, szabad kapacitásunkkal, saját tulajdonú közúti-, szállító-, emelő-, anyagmozgató-, járműveinkkel bérfuvarozást és rakodást vállalunk. Mezőgazdasági-, építőipari-, valamint földmunka gépeinkkel, szakképzett kezelő személyzettel végzünk versenyképes árakonszolgáltatást.

 

MIXER-BETONKEVERÉS, ÉRTÉKESÍTÉS

Cégközpontunkban, a Szeghalmon a Kandó Kálmán u. 1. szám alatt működő ¼ m3 betonkeverő üzemünk napi maximális kapacitása 60 köbméter. Az kevert beton kiszállítását saját járműveinkkel, 2 darab 6 köbméteres mixerrel vállaljuk. Az előkevert beton kötési idejének függvényében a kiszállítás a térség településeire is megoldott. Igény esetén - további egyeztetést követően –földmunka- és építőipari gépek bérbeadása, eszközkezelő munkatársakkal.