Webáruház: www.layerwebshop.unas.hu  E-mail: layer@layer.hu  Telefon: +36 66/371-008

IPARI CSARNOKOK

Több mint 30 éves generál-kivitelezési tapasztalatunkat is “beépítjük” az általunk tervezett, gyártott és felépített ipari csarnokokba. Legyen az híddaruval ellátott üzemcsarnok, inkubátorház, logisztikai-raktár, járműgyártó-, javító üzem, élelmiszer feldolgozó vagy elektronikai alkatrészek összeszerelésére szolgáló létesítmény. Kivitelezéseinknél a technológiai, műszaki előírásokat messzemenőkig betartva, a megrendelő elvárásaiat, igényeit arculati megjelenését maximálisan figyelembe véve törekszünk, egy harmónikus, célszerű és funkcionális, költséghatékny építészeti alkotás létrehozására.

 

SPECIÁLIS LÉTESÍTMÉNYEK

Egyedi rendeltetésű épületek közzé soroljuk azon acélvázas vagy vasbeton, vagy vegyes szerkezetű csarnokokat, kereskedelmi egységeket, speciális funkciókra, feladatokra tervezett létesítményeket, amelyek kivitelezése során a beépítésre szánt technológiák, fokozott szakmai tapasztalatot felkészültséget igényelnek. Cégünk referenciamunkái között megtalálható légijármű hangár, hűtőház, halfeldolgozó üzem, acélpódium, lézer és vízsugaras megmunkáló központok fogadására alkalmas helységek alapozással, üzemcsarnkok füst és hőelvezető kupoláinak beépítése.

 

MEZŐGAZDASÁGI SÍKTÁROLÓK

A TERVEZÉS-BESZERZÉS-GYÁRTÁS-KIVITELEZÉS jegyében költséghatékony és rugalmas megoldásokat kínálunk szemestermény, gép-, illetve szálastakarmány tárolására. Az épületek generál-kivitelezése, mellet, a be-, illetve kitároló berendezések, szárító rendszerek, porkamrák, vezérlőtermek, alapozását, szerelését, is elvégezzük, együttműködve a technológiák gyártójával. Az épület csapadék és belvíz elvezetésére, vagy annak tárolására szolgáló mélyépítési rendszerek telepítésére is kínálunk alternatívákat a környezeti rekultivációval együtt.

 

KÖZÜLETI ÉS LAKOSSÁGI ÉPÜLETEK

Az ipari és mezőgazdasági létesítmények kivitelezése mellett, több - komplex akadálymentesítéssel megvalósult - oktatási és nevelési intézmény, egészségügyi intézetek, önkormányzati épületek, főzőkonyhák, bankfiókok építési, felújítási és átalakítási munkáit, valamint középületetek rekonstrukcióját tudhatjuk referenciáink között. Ezen beruházások igénylik azon komplex szakmai tudást – legyen az közbeszerzés, vagy pályázati forrásból megvalósuló beruházás -, és tapasztalatot mely elengedhetetlen az épületek kifogástalan működéséhez és használhatóságához, külső és belső esztétikai, arculati megjelenéséhez.